Tajno štovanje    

Neuhvatljiva ljepotica opsjeda usamljenog pisca na zimovanju u švicarskim Alpama. Je li ona ispunjenje njegovih snova ili vodič u smrt?

Cijena:

Osnovna cijena: 165 kn
Prodajna cijena: 149 kn
Popust: -16 kn

uvez

Neuhvatljiva ljepotica opsjeda usamljenog pisca na zimovanju u švicarskim Alpama. Je li ona ispunjenje njegovih snova ili vodič u smrt? - Mladi pisac unajmio je jeftini stan u samom srcu Londona. Prekasno se zapitao kako to da je najamnina tako niska? - Poslovni čovjek otputio se na nostalgično putovanje u svoju nekadašnju školu na jugu Njemačke. Ali, kakva ga to pogibelj čeka u mračnim šumama? - Lovačka družina uzaludno traga za divljači u kanadskoj šumi. Umjesto moćnih losova, suočit će s čudovištem iz indijanskih legendi! - Družina ruskih emigranata na liječenju u Egiptu prepušta se veselim zabavama. Izazvat će gnjev samog boga Horusa!

Pet novela Algernona Blackwooda, rodonačelnika suvremenog horrora, vodi nas od skrivenih zakutaka Europe do maglom obavijenih londonskih ulica, od kanadskih bespuća do egipatskih piramida. Strah, strepnja, jeza, užas postupno, ali nezaustavljivo rastu iz prividno svakodnevnih sitnica i bujaju, preplićući se u neraskidivu fatalnu mrežu iz koje nema izlaza! Pročitajte pet novela sabranih u zbirci Tajno štovanje i saznajte zašto je sam H. P. Lovecraft bio toliki poklonik Algernona Blackwooda!

 

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Autor: Algernon Blackwood Autor:
Broj stranica: 272 Broj stranica:
Prevoditelj: Aleksandar Žiljak Prevoditelj:
ISBN: 978-953-252-151-1 ISBN:
Ilustrator: Aleksandar Žiljak Ilustrator: