Gospodar_duhova_4a000f32d6b1e.jpg

Gospodar demona    

Potraga za blagom kralja Salomona, legende i avantura, misticizam i demoni isprepliću se u neobičnoj priči koja ostavlja bez daha.

Cijena:

Osnovna cijena: 80 kn
Prodajna cijena: 64 kn
Popust: -16 kn

uvez

Potraga za blagom kralja Salomona, legende i avantura, misticizam i demoni isprepliću se u neobičnoj priči koja ostavlja bez daha. Svi ljubitelji Da Vincijevog koda, Gospodara prstena i Indiane Jonesa oduševiti će se autorom koji ih odvodi u tajanstvenu pustinju kako bi ih upoznao s vjerovanjima i načinom života derviša. Veoma originalnim i čistim stilom miješa stvarne događaje i fikciju, te navodi čitatelja da preispita vlastita dušu i vjerovanja. Iako je pisana kao sufistička novela, radnja je uzbudljiva i napeta, pisana brzim tempom, a likovi su dobro razrađeni i živopisni.

Irving Karchmar dijete je roditelja koji su preživjeli strahote Holokausta, a 1992. godine je i sam postao derviš sufističkog reda Nimatullahi. Diplomirao je filozofiju na DePaulovom sveučilištu u Chicagu nakon čega godinama radi kao pisac, urednik i pjesnik. "Gospodar demona" preveden je na mnoge jezike među kojima su njemački, ruski, španjolski i japanski.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Autor: Irving Karchmar Autor:
Broj stranica: 304 Broj stranica:
ISBN: 978-953-252-072-9 ISBN:
Prevoditelj: Vida Trojak Prevoditelj:
Ilustrator: Opis & ZG naklada Ilustrator: