Ju__na_po__ta_498c54191efa6.jpg

Južna pošta    

Središnji je motiv knjige pilotov svijet, svijet zvanja, u kojem pilot postaje novi čovjek, obdaren jedinstvenim iskustvom pogleda s nebeskih visina, koji mu omogućuje da osvijesti pravu narav odnosa čovjeka i zemlje. Ovaj roman prati taj razvoj, od čovje

Cijena:

Osnovna cijena: 130 kn
Prodajna cijena: 65 kn
Popust: -65 kn

uvez

Središnji je motiv knjige pilotov svijet, svijet zvanja, u kojem pilot postaje novi čovjek, obdaren jedinstvenim iskustvom pogleda s nebeskih visina, koji mu omogućuje da osvijesti pravu narav odnosa čovjeka i zemlje. Ovaj roman prati taj razvoj, od čovjeka do pilota, on je priča o začinjanju, o postajanju, o identitetu. Okosnica radnje jest priča o Bernisu, pilotu, osobi odgovornoj za druge, koji putem Geneviève nastoji postati muškarac. Sraz dvaju svjetova, muškog i ženskog, završava neslavno, i Bernisu pilotska samoća postaje spas nakon njihova neuspjelog pokušaja bijega.

Bernis umire, a njegova smrt oslobađa autora pitanja koje se provlači između redova – kako pomiriti promišljanje i djelovanje? Da li je žena neumoljivo izvan pilotova svijeta?

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Autor: Antoine de Saint – Exupéry Autor:
Broj stranica: 160 Broj stranica:
ISBN: 953-6996-94-4 ISBN:
Prevoditelj: Maja Zorica Prevoditelj:
Ilustrator: Opis & ZG naklada Ilustrator: