Utorkinje    

Roman Utorkinje priča je o prijateljstvu pet žena posve različitih karaktera i zanimljivih životnih sudbina.

Cijena:

Osnovna cijena: 90 kn
Prodajna cijena: 81 kn
Popust: -9 kn

uvez

Roman Utorkinje priča je o prijateljstvu pet žena posve različitih karaktera i zanimljivih životnih sudbina.

Upoznavši se prije petnaest godina na tečaju francuskoga jezika, prijateljstvo njeguju družeći se svakoga prvog utorka u mjesecu u francuskome restoranu, a jednom godišnje na zajedničkom putovanju.

Judith je nesigurna tajnica koja uz pomoć ezoterije i istočnjačke mudrosti traži svoj vlastiti put. Caroline je uspješna i elokventna odvjetnica, Eva, brižna majka četvero djece i liječnica s neostvarenom karijerom, mlada dizajnerica Kiki pokušava uspjeti u poslu i napokon se sretno zaljubiti, a Estelle je imućna mondena dama britkoga jezika.

No, ovogodišnje putovanje biti će u mnogočemu posebno. Judith je nedavno preminuo muž, i ona želi dovršiti njegovo započeto i teškom bolešću prekinuto hodočašće u Lourdes. Polazeći na hodočašće prijateljice ni ne slute da će se na netaknutim fasadama njihovih uspješnih i sretnih građanskih života pojaviti prve pukotine. Na vidjelo će izaći istine koje će im iz temelja promijeniti živote, a prijateljstvo staviti na kušnju.

Ovaj duhoviti i intrigantni roman čita se u jednom dahu.

 

Utorkinje su jedna od najvećih europskih i svjetskih uspješnica proteklih godina. Dosad je preveden na 15 jezika, a samo je u Njemačkoj prodan u 800.000 primjeraka. Monika Peetz jedna je od najpopularnijih suvremenih njemačkih spisateljica. Prema romanu Utorkinje 2011. godine snimljen je i igrani film.

 

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Autor: Monika Peetz Autor:
Broj stranica: 288 str. Broj stranica:
Prevoditelj: Dalibor Joler Prevoditelj:
ISBN: 978-953-252-149-8 ISBN:
Ilustrator: Tihomir Tikulin Ilustrator: