Ekipa_za_o__evid_498fa00529c53.jpg

Ekipa za očevid: Čvrste veze    

Prije desetak godina, Las Vegas je terorizirao "CASt" – serijski ubojica odgovoran za pola tuceta brutalnih ubojstava. Nakon dvogodišnjeg divljanja, CASt je iznenada nestao i za njega se nije čulo … do sada.

Cijena:

Osnovna cijena: 80 kn
Prodajna cijena: 64 kn
Popust: -16 kn

uvez

Prije desetak godina, Las Vegas je terorizirao "CASt" – stravični serijski ubojica odgovoran za pola tuceta brutalnih ubojstava, kojima je stavio na kušnju tada novopečenog kapetana lasvegaške policije, Jima Brassa. Nakon dvogodišnjeg divljanja, CASt je iznenada nestao i za njega se nije čulo ... do sada.

Gil Grissom i njegova Ekipa za očevid pozvani su da istraže ubojstvo koje se dogodilo uz modus operandi identičan onom zloglasnog kriminalca. No, sve se zakuhava kada reporter koji se proslavio pišući o prvotnim slučajevima dobiva pismo od osobe koja tvrdi da je CASt – i koja kaže da nema nikakve veze s novim ubojstvima.

Sada forenzičari moraju zaustaviti osumnjičenog kojeg smatraju imitatorom kako ne bi ponovno napao ... istovremeno, ubojica iz prošlosti i dalje uspijeva izbjeći uhićenje, a nije previše oduševljen svojim rivalom ...

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Autor: Max Allan Collins Autor:
Broj stranica: 264 Broj stranica:
ISBN: 953-252-001-5 ISBN:
Prevoditelj: Rebeka Toth Prevoditelj:
Ilustrator: Izvorna naslovnica Ilustrator: