Dan_zmaja_49917cd1001ac.jpg

Dan zmaja    

U maglovitoj prošlosti svijet Azerotha bio je napučen prekrasnim stvorenjima svih vrsta. Tajanstveni vilenjaci i odvažni patuljci hodali su među ljudima u miru i harmoniji - sve dok dolazak demonske vojske poznate pod imenom Plamena legija nije zauvijek r

Cijena:

Osnovna cijena: 150 kn
Prodajna cijena: 120 kn
Popust: -30 kn

uvez

U maglovitoj prošlosti svijet Azerotha bio je napučen prekrasnim stvorenjima svih vrsta. Tajanstveni vilenjaci i odvažni patuljci hodali su među ljudima u miru i harmoniji - sve dok dolazak demonske vojske poznate pod imenom Plamena legija nije zauvijek razorio svjetski mir. Sada su se orci, zmajevi, goblini i trolovi borili za vlast nad razjedinjenim, ratom razorenim kraljevinama - dio velikog, zlokobnog plana koji će odlučiti o sudbini svijeta Warcrafta.

Stravična katastrofa natjerala je najmoćnije čarobnjake da pošalju svojeglavog čarobnjaka Rhonina na opasnu misiju u zemlju Khaz Modan koju kontroliraju Orci. Rhonin otkriva veliku, sveobuhvatnu zavjeru, mračniju od svega što je ikad zamislio - prijetnju koja će ga prisiliti na opasan savez s drevnim stvorenjima zraka i vatre kako bi svijet Azerotha doživio novu zoru.

Ova izvorna priča mača, magije i bezvremenske borbe temeljena je na popularnoj i nagrađivanoj računalnoj igri tvrtke Blizzard Entertainment.

Knjiga je dostupna i u kolekcionarskom, tvrdom, uvezu.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Autor: Richard A. Knaak Autor:
Broj stranica: 320 Broj stranica:
ISBN: 978-953-252-026-2 ISBN:
Prevoditelj: Mario Jović Prevoditelj:
Ilustrator: Izvorna naslovnica Ilustrator: