Elric_od_Melnibo_498c41682ac57.jpg

Elric od Melnibonea • Utvrda Bisera    

Njegovo Veličanstvo Elric, 428. car Melnibonéa, po mnogočemu se razlikuje od svojih predaka. Nije stvar samo u tome što je Elric albino, slabašne krvi kojoj su posebne trave i čarolije kako bi uopće imao energije za život. Ne, Elric nosi u sebi neke stvar

Cijena:

Osnovna cijena: 110 kn
Prodajna cijena: 88 kn
Popust: -22 kn

uvez

Njegovo Veličanstvo Elric, 428. car Melnibonéa, po mnogočemu se razlikuje od svojih predaka. Nije stvar samo u tome što je Elric albino, slabašne krvi kojoj su posebne trave i čarolije kako bi uopće imao energije za život. Ne, Elric nosi u sebi neke stvari koje ni jednom Melnibonéjcu nisu shvatljive: sućut i radoznalost. Premda bi mogao carevati na okrutnom i dekadentno bogatom Zmajskom otoku, Elric se umjesto toga odlučuje lutati Mlađim kraljevstvima kako bi otkrio što još nedostaje Melnibonéu.

Jedan od najslavnijih likova legendarnog Michaela Moorcocka konačno je dostupan i hrvatskoj publici. Otkrijte kako je Elric došao do crnog mača Buronoše, i pratite ga u pustolovini smještenoj u svijetu snova. Doznajte zašto je baš Elric bio nadahnućem za tolike ilustratore, stripaše, ali i teške rokere – o piscima da i ne govorimo.

Knjiga je dostupna i u kolekcionarskom, tvrdom, uvezu.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Autor: Michael Moorcock Autor:
Broj stranica: 358 Broj stranica:
ISBN: 978-953-252-062-0 ISBN:
Prevoditelj: Milena Benini Prevoditelj:
Ilustrator: Michael Whelan Ilustrator: