Horor_2___pri__e_4c8963309bddc.jpg

Horor 2 - priče za laku noć    

Svaki dobar horor film mora imati nastavak, a taj nastavak ima i broj 2 u imenu tako da ni ova književna zbirka nije izuzetak. Reklama bi trebala zvučati nekako ovako: Horor priče za laku noć 2! Još krvavije, još strašnije, još više priča

Cijena:

Osnovna cijena: 120 kn
Prodajna cijena: 96 kn
Popust: -24 kn

uvez

Svaki dobar horor film mora imati nastavak, a taj nastavak ima i broj 2 u imenu tako da ni ova književna zbirka nije izuzetak. Reklama bi trebala zvučati nekako ovako: Horor priče za laku noć 2! Još krvavije, još strašnije, još više priča i još više teksta!
Kvaliteta priča od onih starih par stotina godina pa sve do novijih naravno, nije upitna. I u ovoj zbirci upoznajete vrhunske majstore pera prošlih stoljeća, poput Gogolja i Puškina, pa sve do novijih kao što su Logan i Watkins. Neki su od autora po prvi puta prevedeni na hrvatski jezik sa svojim skrivenim strahovima i užasom majstorski prenesenim na papir.
Trideset zastrašujućih priča poznatih majstora Yeatsa, Nesbitove, Kinga, Lovecrafta, Barkera, Hoffmana, Blackwooda, Jacksonove ... užasnut će vas i očarati i na neko vrijeme oduzeti svaku mogućnost da lagano zaspite.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Autor: grupa autora Autor:
Broj stranica: 436 Broj stranica:
ISBN: 978-953-252-096-5 ISBN:
Prevoditelj: Sanja Petriška i dr. Prevoditelj:
Ilustrator: Todd Lockwood Ilustrator: