Posljednji_za__t_4993ecbb00d23.jpg

Posljednji zaštitnik    

U maglom obavijenoj prošlosti, davno prije početka vremena, postojao je svijet Azerotha. Sve vrste magičnih stvorenja hodale su me đu ljudima i posvuda je vladao mir - sve do dolaska demona i strave Plamene legije i njihovog stravičnog lorda Sargerasa, mr

Cijena:

Osnovna cijena: 80 kn
Prodajna cijena: 64 kn
Popust: -16 kn

uvez

U maglom obavijenoj prošlosti, davno prije početka vremena, postojao je svijet Azerotha. Sve vrste magičnih stvorenja hodale su me đu ljudima i posvuda je vladao mir - sve do dolaska demona i strave Plamene legije i njihovog stravičnog lorda Sargerasa, mračnog boga kaotične magije. Sada se zmajevi, patuljci, vilenjaci, goblini, ljudi i orci bore za prevlast nad raspadnutim kraljevinama - dijelom velikog, zlog plana o kojem ovisi sudbina svijeta Warcrafta.

Čuvari Tirisfala: red junaka božanskih moći, tijekom godina su bili zaduženi za vo đenje usamljeničkog tajnog rata protiv Plamene legije. Medivhova je sudbina od ro đenja bila postati najveći i najmoćniji u tom plemenitom redu. Ali tmina je od početka zaprljala njegovu dušu, iskvarila njegovu nevinost i na stranu zla preokrenula moći koje su trebale biti na stranu dobra. Medivh je rastrgan izme đu dvije sudbine i njegova vlastita borba protiv zla postaje borba za sudbinu samog Azerotha ... i zauvijek će promijeniti svijet.

Knjiga je dostupna i u kolekcionarskom, tvrdom, uvezu.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Autor: Jeff Grubb Autor:
Broj stranica: 248 Broj stranica:
ISBN: 978-953-252-039-2 ISBN:
Prevoditelj: Mario Jović Prevoditelj:
Ilustrator: Sam Didier Ilustrator: