Mrtva__ka_glava_4adca3f841b53.jpg

Mrtvačka glava    

Invazija na Englesku je propala. SS-ova bojna Wotan, najopasnija postrojba Europe, odlazi na navodno nemoguću misiju protiv elite sovjetske vojske, kao pripremu za operaciju Barbarosa.

Cijena:

Osnovna cijena: 80 kn
Prodajna cijena: 64 kn
Popust: -16 kn

uvez

Invazija na Englesku je propala. SS-ova bojna Wotan, najopasnija postrojba Europe,  odlazi na navodno nemoguću  misiju protiv elite sovjetske vojske, kao pripremu za operaciju Barbarosa.
Upoznat ćemo se s nemilosrdnim bojnikom Geierom zvanim Lešinar čije su seksualne sklonosti stalna prijetnja njegovim velikim ambicijama, satnikom von Dodenburgom, elegantnim aristokratom koji slijepo vjeruje u nacional-socijalizam, narednikom Schulzeom, šaljivčinom iz Hamburga koji je nanjušio trulež nacizma i  rat promatra s otvorenim cinizmom te narednikom Metzgerom zvanim Mesar koji svoj kukavičluk prikriva okrutnošću prema novacima. Ali dolaskom ruske zime uzbuđenje se vrlo brzo pretvara u stravičnu i grčevitu borbu za goli život.

Zahvaljujući vještom autorovom peru njihov svijet oživljava u našim mislima i čitatelj gotovo da može opipati uzbuđenje koje je obuzelo bojnu Wotan na putu prema Rostovu.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Autor: Leo Kessler Autor:
Broj stranica: 240 Broj stranica:
ISBN: 978-953-252-076-7 ISBN:
Prevoditelj: Mario Jović Prevoditelj:
Ilustrator: Aleksandar Žiljak Ilustrator: