Onaj_koji___eta__4d62f6bec0b74.jpg

Onaj koji šeta sa psima    

Scott Garrison pobjegao je od kuće kada mu je bilo samo četrnaest godina. Jedan od posljednjih pravih izviđača iz plemena Sijuksa naučio ga je sve o životu u divljini.

Cijena:

Osnovna cijena: 150 kn
Prodajna cijena: 75 kn
Popust: -75 kn

uvez

Scott Garrison pobjegao je od kuće kada mu je bilo samo četrnaest godina. Jedan od posljednjih pravih izviđača iz plemena Sijuksa naučio ga je sve o životu u divljini. Iako je Garrison postao ugledni odvjetnik za očuvanje okoliša, jednom godišnje bježi od užurbanog gradskog života u prirodu zbog Duhovne Potrage , rituala kojim Sijuksi čiste um, duh i tijelo. No, ove godine u Stjenjaku Colorada nailazi na nešto što bi ga moglo stajati života, ako ne upotrijebi sve svoje vještine prikradanja, borbe i preživljavanja.

U prvijencu autora Heatha Kizziera, koji je gotovo dvadeset godina radio kao glumac, producent i scenograf, isprepliću se pustolovina, misticizam i terorizam. Ovaj uzbudljivi i ponešto drugačiji triler ima snažne i dobro obrađene likove koji gotovo neprimjetno uvlače čitatelja u priču. Akcione scene dobro su i glatko napisane, a dijalog je jednostavan i čist.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Autor: Heath Kizzier Autor:
Broj stranica: 184 Broj stranica:
ISBN: 978-953-252-100-9 ISBN:
Prevoditelj: Vida Trojak Prevoditelj:
Ilustrator: Tihomir Tikulin Ilustrator: