Requiem_za_glumc_49aff9be881c4.jpg

Requiem za glumca    

Nakon što je u stražnjem dvorištu filmskih studija National otkriven kostur neidentificirane osobe, Rick Walker je pozvan da istraži slučaj. Tada još nije znao da će biti uvučen u istragu gotovo zaboravljenog ubojstva koje bi moglo ugroziti živote i ugled

Cijena:

Osnovna cijena: 130 kn
Prodajna cijena: 65 kn
Popust: -65 kn

uvez

Rick Walker, privatni istražitelj i honorarni glazbenik, živahan je mlad čovjek koji je imao kratku "gažu" u policiji. Nakon što je u stražnjem dvorištu filmskih studija National otkriven kostur neidentificirane osobe, Rick Walker je pozvan da istraži slučaj. Walker tada još nije znao da će biti uvučen u istragu gotovo zaboravljenog ubojstva koje bi moglo ugroziti živote i uglede bogatih i moćnih ljudi Hollywooda. Kako se tajna ubojstva raspliće, Walker se vraća u burne dvadesete i eru nijemog filma. Žrtva je sporedni glumac, a ubojstvo se dogodilo na snimanju starog vesterna. Među sumnjivcima je mnoštvo velikih zvjerki Hollywooda, a Walker mora eliminirati jednoga za drugim kako bi stigao do ubojice.

Requiem za glumca je roman koji će razbuktati maštu ljubitelja krimića koji će željno čekati ostale iz serije o Ricku Walkeru.

Knjiga je dostupna i u kolekcionarskom, tvrdom, uvezu.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Autor: G. E. Nordell Autor:
Broj stranica: 144 Broj stranica:
ISBN: 953-6996-89-8 ISBN:
Prevoditelj: Davor Banović Prevoditelj:
Ilustrator: Tihomir Tikulin Ilustrator: