Prve biblioteke u kojima smo počeli objavljivati knjige bile su ALIEN SF i FENIKS. Alien SF je zamišljen kao biblioteka u kojoj će se objavljivati poznati i priznati autori iz žanra znanstvene fantastike dok su u biblioteci Feniks objavljivani suvremeni svjetski pisci i klasici. Osnovna poveznica između ove dvije biblioteke je bila u činjenici da su zamišljene kao džepne biblioteke, znači izdanja džepnog formata, u mekom uvezu i svima pristupačnom cijenom. Povećanjem broja izdanja pojavila se i potreba za novim bibliotekama, kako po žanrovima tako i po formatima. Prva biblioteka koja nije bila džepnog formata je ALIEN SF SPECIAL. Zamišljena je da se u njoj objavljuju knjige većeg obima koje nisu bile pogodne za objavljivanje u džepnom formatu. Biblioteka KRIMI iz početka je također bila zamišljena kao biblioteka s isključivo velikim, tvrdim uvezima u kojoj će se objavljivati kriminalističke uspješnice. S vremenom su se stvari promijenile pa se danas u toj biblioteci podjednako objavljuju i džepne knjige popularnih autora krimića. Biblioteka RATNE PRIČE nastaju objavljivanjem romana kultnog pisca Svena Hassela. Uskoro prerasta u jednu od naših najpopularnijih biblioteka pa se i izbor djela proširuje i na ratnu publicistiku.

TAJNE U DŽEPU je još jedna od naših popularnih biblioteka. Zamišljena kao biblioteka u kojoj se obrađuju teme s takozvanog ruba znanosti. Svojom cijenom i atraktivnim naslovima postaje omiljena biblioteka mlađoj, znatiželjnoj populaciji naših čitatelja. Sve ono što se nije uspjelo svrstati u neku od navedenih biblioteka, svrstano je pod POSEBNA IZDANJA. Tu su se mahom našli domaći autori, bilo sa svojom poezijom ili proznim djelima te knjige nastale na osnovu popularnih video igara. U stalnoj želji da hrvatskim čitateljima pružimo dobru knjigu za što je moguće manje novaca oformili smo dvije biblioteke za prodaju isključivo na kioscima za novine.

Tako su kroz biblioteke NEXUS i TRILER svjetski majstori krimića i znanstvene fantastike pristupačniji cijenom našim čitateljima više nego ikad. VRHOVI SVJETSKE KNJIŽEVNOSTI je biblioteka potaknuta od strane Ministarstva kulture Republike Hrvatske a u kojoj su se našla i četiri velika književnika koje na hrvatskom tržištu zastupa naša nakladnička kuća.