PLAĆANJE:

Plaćanje se može obaviti na slijedeće načine:>

  1. prilikom dostave (samo unutar Hrvatske)

 

ISPORUKA:

Isporuka dostavljačem unutar Hrvatske - Hrvatska pošta (pouzećem)
Iznos narudžbe Troškovi slanja
do 150,00 kn
do 300,00 kn
iznad 300,00 kn
27,50 kn
31,25 kn
gratis
U slučaju da neke knjige nema na skladištu ona neće biti isporučena, a kupac će o tome biti obaviješten.

Rok isporuke za područje Hrvatske 3-4 radna dana. Ukoliko je rok isporuke duži od navedenog kupac će biti obaviješten e-mail porukom.

 

REKLAMACIJE:

U slučaju opravdane reklamacije kupac može knjigu vratiti na našu adresu a potom ćemo poslati novi primjerak.

 

Izjava o zaštiti osobnih podataka kupaca

Zagrebačka naklada se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; Zagrebačka naklada informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Zagrebačke naklade i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

PRIGOVORI:

Sukladno članku 8. zakona o zaštiti potrošača Vaše prigovore na proizvode ili usluge možete uputiti u roku od 7 dana na našu e-mail adresu. Odgovor ćete dobiti najkasnije u roku od 15 dana od podnošenja prigovora.